Aug 3, 2008, 7:00 PM

* * * 

  Poetry
657 0 0
Кажи "Обичам те" за първи и последен път,
вземи сърцето ми и продължи по своя път,
и моля те, никога назад недей да се връщаш,
и никога повече не смей да ме прегръщаш.
С болката в сърцето остави ме отново сама,
аз ще преживея всичко с една горчива сълза,
и отново за теб ще копнее моето сърце,
но искам да остана за теб непознато лице.
Че си ме познавал някога ти забрави,
да си спомняш ти забранявам, разбери!

© Красимира Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??