Погребете ме в небето -
сред ангели и светлина
аз искам да умра.
Заровете ме във облаците -
скрита зад безкрайна синева
аз искам да умра.
Молете се със поглед,
унесен във простора,
усетете моята единствена умора:
мечтаейки за небесна свобода,
аз искам да умра!
© Ирена Стоянова Всички права запазени