29.06.2006 г., 11:30 ч.

4 кратки 

  Поезия
774 0 3

Творец

 

Истинският творец вижда с душата си,

а очите си с радост дарява на другите,

за да виждат през тях неговите

многобройни чудни светове!

 

 

 

 

*

 

Старост

 

Есенният вятър

в побелелите ми коси

е разпилял отминалите дни,

но нищо нали все още

имам настоящите!

 

 

*

Муза

Творческата мисъл е пъстра пойна птичка –

каца където и когато си поиска.

 

 

*

Родолюбие

Любимите храни на българина:

Хладка водица по време на избори,

Сладникави клюки всекидневно,

И хляба в родния дом.

 

© Нели Бъзева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??