20.11.2008 г., 22:16 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
488 0 1

Как е възможно, Боже мили,

да бъде грешно, че обичам,

да губя дъх, да нямам сили

пред взора син на моето момиче.

По темата и Бог мълчи,

той с простосмъртни не говори,

човекът някак си реши,

че плътската любов е грях

и райските врати затвори.

© Идоменей Каменополски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??