10.06.2012 г., 13:39 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
457 0 0

Днес аз щях с тебе да празнувам,

това бе твоят ден рожден,

 но вместо щастие и радост, аз тъгувам,

 защото няма те до мен.

 

Но и без  тебе торта ще разрежа,

 в очите ми сълзи ще заблестят

и вместо свещичките върху нея,

 за твоя ден на гроба ти ще горят!

 

                                    10.06. birthday of my father

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??