17.02.2019 г., 19:10 ч.

*****/ 

  Поезия
206 0 2

свари си горчиво кафе
вземете по един бонботон
и нарисувайте с тези очи
картина с хвърчащ слон

 

на стъклото студено дъхнете
рецепта за торта съчинете
дай после на двете мънички ръце
шедьовър да замесят от сърце

 

излезте на уличката малка
лапнали по една близалка
спретнете си по бой със сладкиш
и оооо усмивките я виж виж

 

с тебешири косите оцветете
посипете ги с цветя
и оставете на воля нозете
да тичат боси по мократа трева

 

обиколките земята с въпроси
вижте как болен здрав носи
гушнете се много приятно
и бузките щипнете сладко сладко

 

© Всемнелюб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??