11.03.2010 г., 13:37 ч.

*** 

  Поезия » Източни форми
463 0 9

Мъждука слабо

лъчът от лъжи ранен.

Горят истини.

 

 

Парят въпроси,

глухо болката струи.

Сърцето стене.

 

 

Тупти тревожно

в нощта едно сърце.   

Надежда тлее.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??