23.06.2009 г., 20:54 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
419 0 3

Тихи,

          нежни звуци,

          искри.

Искри,

          безброй светлини.

Омая,

          нежни звуци,

          сребристи вълни.

Изгряват,

играят,

          нежни струни

          докосва цигуларят.

Небесен

          учител

          омая.

Ом Сави!

 

 

1994г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??