9.10.2016 г., 16:55 ч.

*** 

  Поезия
1097 0 5

Тъй както слънцето зората пали
и лумват пламъци над жълтата луна,
докосвай ме и запали във мен пожари -
безмилостно във страст да изгоря.

Тъй както морските вълни,
заливат бреговете бясно,
така и ти ме целуни - 
обсебващо, безумно, страстно.

Тъй както ярките звезди
изпълват небесата сини,
така и ти за мен реди -
любов, за спомени красиви.

 

Обичам те, по начина, по който,
морето сладостно брега целува
и пролетното цвете срамижливо
от облаците слънцето ревнува.

 

Сълза да беше в моите очи -
да се търкулнеш, с устни да те скрия,
и въпреки, че щеше да горчи,
сълза да беше, за да те изпия.

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??