12.07.2009 г., 14:54 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
529 0 4

 

 

 

                                                           Откъснати цветя танцуват.

                                                           Невидими души разлистват

                                                           безумните си вопли.

                                                           Крещят в лицето на света.

                                                           Побеляло от лилии езеро,

                                                           тихо потапя простора.

                                                           Студени ръце.

                                                           Сиво небе.

                                                           На колене се превивам от

                                                           топлост.

                                                           Сънувам разпятия.

                                                           Не стигнах святост.

                                                          

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??