19.07.2009 г., 19:37 ч.

* * * 

  Поезия
419 0 1

Много искам, Дядо Коледа, да имам

майка, татко, братче и сестра

и във къща малка да живеем,

за да ми се стопли детската душа.

 

 

Знам, че много искам, но те моля

да изпълниш моята молба

и тогава аз ти обещавам,

че ще бъда най-послушен на света.

 

 

И когато някой ме обиди

и сърцето ми от болка прокърви,

знам, че мама със целувка ще ме стопли,

знам, че тате със прегръдка ще ме защити.

 

 

Много искам, Дядо Коледа, да имам

майка, татко, братче и сестра,

за да ме прегръщат и обичат,

за да бъда с истинска съдба.

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??