Много искам, Дядо Коледа, да имам
майка, татко, братче и сестра
и във къща малка да живеем,
за да ми се стопли детската душа.
Знам, че много искам, но те моля
да изпълниш моята молба
и тогава аз ти обещавам,
че ще бъда най-послушен на света.
И когато някой ме обиди
и сърцето ми от болка прокърви,
знам, че мама със целувка ще ме стопли,
знам, че тате със прегръдка ще ме защити.
Много искам, Дядо Коледа, да имам
майка, татко, братче и сестра,
за да ме прегръщат и обичат,
за да бъда с истинска съдба.
© Стефан All rights reserved.