20.05.2024 г., 11:55 ч.

* * * 

  Поезия » Пейзажна
102 2 4

 

Залезът идва към мене с реката,

облаци, птици навред разпилял.

Вятър се мъчи да духне луната...

Лодка, потребност, надежда и кал.

 

                                     3. март 1990 г.

                                     гр. Силистра

© Лъчезар Цонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??