25.11.2008 г., 19:09 ч.

* * * 

  Поезия
425 0 3

Видях в очите ти блести сълза.

Може би от радост или от тъга?

Тъга по време минало,

за това, което е имало

в теб, в мен и в нас.

Помня, тогава в мен чувства горяха,

може би и в теб тлееха искрици на любов.

 

Видях в очите ти блести сълза.

Може би от радост или от тъга?

Радост по време бъдещо,

за това, което предстои

за теб, за мен, за нас.

След време може би ще помня,

че в мен и теб чувства горяха

със силата на любовта.

 

© Надя Боянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??