6.04.2014 г., 19:15 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
1509 0 42

 

 

И е спорно дали сме от Господа,

щом без Нея сме смешни и (ж)малки...

Любов ли? - Дяволски огън.

Човеци? - Трески за разпалки.

 

 

 

© Светла Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??