27.04.2016 г., 21:55 ч.

5о години 

  Поезия
317 0 1

Слънцето не спира да се смей-

петдесетгодишен юбилей-

лицето от шастие грей.

Небето спокойно синей.

 

Бурите житейски спрях,

с децата си бях,

много нощи не спах...

 

Днес спокойно махам на младостта,

но се връщам в детството с внука.

"Бабо, бабо" с обич край мен тича.

Каква ти тъга?

Няма по-голямо щастие от това.

Гордо изправям глава.

 

Животът просто продължава-

50-годишен юбилей, здравей!

Още толкова живей-

ми пожелават.

Много здраве ми подаряват.

Сърцето не спира да пей!

Половин век.

Щурчето в мен живей-

зависи как се чувства човек!

 

 

 

 

 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми, поздравления за този юбилей! Още много дълги години изпълнени с радост и твоята красива поезия!
Предложения
: ??:??