18.08.2007 г., 15:56 ч.

6 - ЦА 

  Поезия
1062 0 6

                       6 - ЦА


        С ПЕСЕНТА ТАНЦУВАЙ
        И ЛУДУВАЙ С МЕН,
        И ЖИВОТА С УСМИВКА 
        ДА НИ СРЕЩА ВСЕКИ ДЕН !

        УМОРАТА ДА ЛИТНЕ,
        КАТО БЯЛА ПТИЦА ...
        ЗА ТАНЦА УСТРЕМЕН,
        ПОЛУЧАВАМЕ 6- ЦА !

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??