Aug 18, 2007, 3:56 PM

6 - ЦА 

  Poetry
1074 0 6

                       6 - ЦА


        С ПЕСЕНТА ТАНЦУВАЙ
        И ЛУДУВАЙ С МЕН,
        И ЖИВОТА С УСМИВКА 
        ДА НИ СРЕЩА ВСЕКИ ДЕН !

        УМОРАТА ДА ЛИТНЕ,
        КАТО БЯЛА ПТИЦА ...
        ЗА ТАНЦА УСТРЕМЕН,
        ПОЛУЧАВАМЕ 6- ЦА !

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??