28.10.2013 г., 10:57 ч.

  Поезия » Любовна
536 0 0

Не ме ли помниш?
Аз съм влюбена хлапачка...
Не ме ли търсиш?
И за теб ли бях играчка?
В съня ми пак защо се връщаш?
В мечтите ми защо отново ме прегръщаш?
Ръка протягам и изчезваш...
И всеки ден, дори и будна
теб сънувам.
От всеки ъгъл
се усмихваш нежно,
сякаш картина,
от мен нарисуван.

© Снежа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??