23.12.2010 г., 23:32 ч.

* * * 

  Поезия » Оди и поеми
596 0 2

Плача и сърцето ми спира, плача и страдам,

страхувам се,  падам - кой ще ме вдигне? Kой?

Душата ми е накърнена от твоите лъжи, плача

и викам, плача и крещя.


Не искам да плача, а искам да се смея, да се 

радвам, да пея искам, но никога  да не 

страдам. Искам да те любя, да не те 

пускам да си тръгнеш, да не се изтръгнеш

от прегръдките ми.


 

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??