6.08.2009 г., 14:28 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
533 0 20

Пламъци -

               изригват -

               играят -

               изпепеляват

                        и

               прочистват

               души,

               които ме

               посрамиха,

които изгориха,

моето сърце,

но...

НЕКА БЪДЕ ВОЛЯТА НА МОЯ НЕБЕСЕН ОТЕЦ!

Амин!

 

16.02.1994г. - 18ч.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??