4.02.2011 г., 16:12 ч.  

* * * 

  Поезия » Любовна
576 0 1

Не си мисли, че не те обичам, 

това е силна дума, която често не изричам, 

но това не значи нищо, мила, 

думите наистина са сила, 

 

но пред действията нищо те не значат

на тях се смеем по някой път дори и плачем, 

а действията си остават вечни

  и помним ги дори да бъдат тежки

 

Но във паметта завинаги остава една любов такава

като нашата истинска убийствена и непозната от света,

нарекъл бих я още и върховна, 

но явно забранена и като с проклятие злокобно, 

 

което като камък тежък стои над нашите души

 и се опитва ден след ден чудото, наречено любов да разруши. 

Но няма да се дам тъй лесно, ще се боря дори да ме убива, 

но аз имам воля, ще те намеря и пак ще те спечеля. 

Както правил съм го много пъти досега

и този път ще те накарам да повярваш, 

че ти за мен си всичко на света. 

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??