14.06.2011 г., 20:50 ч.

**** 

  Поезия » Друга
716 0 2

Не съм икона - да ме молиш,

да шепнеш пламенни слова –

жена съм, искам да се бориш,

за мен, за нас, за любовта.

 

Не съм светица – да канонизираш,

да издигаш на пиедестал.

И се надявам, ако трябва да избираш,

грешницата в мен да си избрал.

 

 

© Лорита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??