Кой ти даде право
безпричинно мислите ме да крадеш?
Препускаш и към сърцето ми направо,
още малко и със него да се заядеш.
Но и аз виновен съм, глупака.
От къде ли имах смелостта?!
Дълбоко във очите ти да гледам
и над мислите си да предам властта.