10.02.2013 г., 20:45 ч.

69 и 36 

  Поезия » Друга
834 0 1

Завърти ме на шейсет и девет градуса
и използвай си ръцете за каишка.
Още на сърцето ударите малко са,
още ми е твърде лесно да дишам.
За трийсет и шести номер обувки
паркинг оказват се твоите плещи.
Плаща се с нокти, не със целувки.
В светлото няма нужда от свещи.

 

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • прекрасно... лесна игра със словата... една мечтана картина ...
Предложения
: ??:??