26.08.2009 г., 9:59 ч.

* * * 

  Поезия
738 0 2

Искам в лунна вечер чиста

щурчовата песен да ти подаря...

 в утрото с росата бистра

да отпием слънчевия порив на деня...

 

Искам в звездна нощ, когато

 бродят хиляди души,

да превърна в знойно лято

огъня във твоите гърди...

 

© Любка Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??