14.01.2008 г., 0:17 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
661 1 1
Защо толкова те е страх,
защо болка ти ми причиняваш?
Разбиваш сърцето ми на прах
и продължаваш да ме нараняваш.
О, моля те, веднъж признай,
че ме обичаш,
аз те искам, осъзнай
и недей ти да отричаш.

© Плами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Надявам се да успее да преодолее този страх, а ти да се чувстваш обичана!!!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??