7.06.2017 г., 14:07 ч.

  Поезия » Свободен стих
357 0 0

Преброй ми греховете, ако можеш 
Всички носят неговото име
И дяволите от съня изкарай ми 
От мислите, от нощите, от дните
Не си магия  ти, проклетнице, любов
Преброй ми греховете и на зазоряване
Преди да тръгна пак 
Подир мечтата, а всъщност е присъда
Мъката, ако можеш ми скрий 
Ако искаш гримирай 
Но побързай и брой 
И щом стигнеш до шест прибави ти още един
Че днес пак отивам малко нежност да прося 
И който е казал, че любов не моли 
То малко познавал e мен, а още по-малко греха.

© Мила Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??