4.12.2018 г., 21:33 ч.

*7*7*7 

  Поезия
228 1 0

лов он май лайф

къде си проклетнице мила

заради теб се преродих

стихове започнах да пиша със страшна сила

 

вървя и се взирам в тротоара

в отблясъка на среднощния дъжд

блестящите коси да зърна

да затреперя изведнъж

 

магически да помириша

тез твойте гипнотозиращи очи

дъгата на нищо не прилича

щом стъпките отекват кат искри

 

цветята нежно зарисуват

тва грациозничко лице

не мога повече да се преструвам

сълзи издълбават твоя образ в малкото сърце

 

лов он май лайф

вървя и все още се взирам

за да те прегърна на мечта се преродих

тътенът ѝ отеква под синьото небе със страшна сила 

 

© Всемнелюб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??