26.05.2010 г., 22:17 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
593 0 16

Радост изхлузва

каишката на тъга,

развързва мига.

         ...

Вяра целува

напуканите устни

на съмнение.

         ...

Пияна рима

припада в нозете

на гордия стих...

         ...

Лудо препускат

по магистрала–мисъл

чувства без колан...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??