26 may 2010, 22:17

* * * 

  Poesía » Formas orientales
595 0 16

Радост изхлузва

каишката на тъга,

развързва мига.

         ...

Вяра целува

напуканите устни

на съмнение.

         ...

Пияна рима

припада в нозете

на гордия стих...

         ...

Лудо препускат

по магистрала–мисъл

чувства без колан...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??