7.04.2008 г., 19:57 ч.

* * * 

  Поезия
641 0 2

Живееш във свят на надежди

със чувства добри и зловещи,

приятел всеки наричаш,

но на сълзи го обричаш.

И мислиш, че важен си, зная,

за мен много ще ти призная,

но хората те презират,

да те забравя ме провокират.

© Красимира Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??