Apr 7, 2008, 7:57 PM

* * * 

  Poetry
649 0 2

Живееш във свят на надежди

със чувства добри и зловещи,

приятел всеки наричаш,

но на сълзи го обричаш.

И мислиш, че важен си, зная,

за мен много ще ти призная,

но хората те презират,

да те забравя ме провокират.

© Красимира Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??