26.06.2012 г., 23:33 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
359 0 1

Не е важно, че си искрен, 

когато на почит са лъжите.

Не е важно, че си верен,

когато изневери се броят.

Не е важно, че обичаш,

когато омразата цъфти.

Важно е да докажеш, 

че  по правилния път си ти!

© Владислава Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??