9.07.2013 г., 22:05 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
476 0 0

Погледи през рамо и сълзи,
в шепи сбрани и тихо скрити.
Спомени красиви и цветни мечти,
в душите ни дълбоко пропити.

 

Неловко мълчание и тъга.
Изпълнени с болка минути.
Бури, мрак, дъжд без дъга
и молитви от никого нечути.

 

Безвкусни шеги и страшна празнота.
Горчиви усмивки и глупашки смях.
Зловещо безветрие и няма самота.
Затихнало желание и смразяващ страх.

 

Дъх притаен, устни потънали в печал.
Горчилка загнездила се в душите.
Рицарски доспехи, покрити с кал.
Болка, потънала в крайчеца на очите.

 

Инфаркти миокардни и изгрев нов.
Души, забулени в непрогледни мъгли
и сън за една неизживяна любов,
любов прободена от розови бодли.

 

 

 

 

 

 

 

© Станчо Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??