29.04.2012 г., 0:59 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
548 0 0

Измечтах аз хиляди химери
за неизкачени върхове.
Какво исках, а какво намерих?
Станах тъжна птица без криле.


Изплаках аз хиляди химери.
Не ме радват тъмните лъчи.
Какво исках, а какво намерих -
болката остана да горчи.


Изписах аз хиляди химери,
да живея сам насред света.
какво исках и какво намерих:
В очите ù небесна красота.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??