20.01.2008 г., 15:30 ч.

... 

  Поезия » Любовна
696 0 10
Ало? Да, чувам те!
Не, не съм болен,
просто мечтите ми са поизморени.
Не, не съм ти се обаждал,
просто времето определя срещите.
Да, искам да съм с теб,
но мразя да решавам съдбата си.
Не, не мога да ти обещая нищо,
но не го искам и от теб.
Не знам защо ме харесваш.
Да, ще дойда. Да, искам.
Дано съм жив.
Не, не те обичам,
но не желая никого повече от теб.
Сбогом!
Обичам те!

© Трихоцефалус Трихиурус Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??