Пак вдъхновена мечтая.
Искам света да обърна!
Ала как - не зная.
Може би трябва да мога да летя.
Или реално на земята - стъпила здраво.
Даа...с перо!
А не както приказките, с крила.
Крилати фрази да завръзвам
и с интересни рими да не ви омръзвам.
За мен това е да преобърна света,
с мастило черно и бял лист в ръка!!!
© Веселина Всички права запазени