5.10.2011 г., 20:02 ч.

*** 

  Поезия » Бели стихове
541 0 0

 

                 ***

С гордо вдигнати глави,

вървим смело напред

и ще вървим.

Няма да се даваме

пред някакви си трудности...

Малки пречки,

спъват живота ни – красив!

Ето ние стъпваме

и лека-полека крачим…

изкачваме се, пак и пак,

по стълбицата на

знанието и успеха!

© Донка Красимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??