18.01.2014 г., 18:51 ч.

* * * 

  Поезия
986 0 13

Петлите не понасям - нищо лично,
че кой обича в сън да му крещят,
в съня е топло, шарено, различно,
по истински, човечен тоя свят.


Часовник нямам, явно алергична
на истерично-дразнещия звън,
да бъда будна ми е непривично.
Не вярвате? Елате в моя сън...

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??