19.08.2009 г., 16:44 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
465 0 14

Ти, прекрасна моя

трицветна, бяла планета.

Ти, моя най-прекрасна

тройна слънчева звезда.

 

В теб се преплита

чудно-синьо,

искрящо жълто-бяло,

нежно-аленочервено.

 

Моя вечна - звездице,

аз съм тук, на Земята -

Синята планета -

протегни ръка вълшебна,

дари ме с космическа

жива Светлина!

 

93г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??