28.09.2006 г., 0:31 ч.

  Поезия
637 0 7
Нощта е черна роза на ревера ми.
Аз слагам помежду ни разстояние,
достатъчно за цял живот съмнения.

Ще чакам пак да ме намериш
на спирката на номер 8,
което се изписва като вечност.

© Павел Цветков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??