28 sept 2006, 0:31

  Poesía
638 0 7
Нощта е черна роза на ревера ми.
Аз слагам помежду ни разстояние,
достатъчно за цял живот съмнения.

Ще чакам пак да ме намериш
на спирката на номер 8,
което се изписва като вечност.

© Павел Цветков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??