12.03.2014 г., 0:33 ч.

8 март 

  Поезия
617 0 0

8 март

 

Мила мамо,

ти си добра,

даряваш ме с нежност и

топлота,

символ  на духовната красота,

искам винаги да усещам твоя аромат,

да съм близо до света ти - на чудеса богат!

Ти си истинска обич, 

ангелска усмивка

и милувка!  

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??