12 mar 2014, 0:33

8 март 

  Poesía
551 0 0

8 март

 

Мила мамо,

ти си добра,

даряваш ме с нежност и

топлота,

символ  на духовната красота,

искам винаги да усещам твоя аромат,

да съм близо до света ти - на чудеса богат!

Ти си истинска обич, 

ангелска усмивка

и милувка!  

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??