24.07.2016 г., 10:01 ч.

*** 

  Поезия » Друга
363 1 9

***
Р.Чакърова 

 

Няма лято, но няма и зима -
от онези, нарочни случайности.
За прелитащи - необяснимо е,
но съвсем обяснимо - за чакащи. 

 

Не почиват в Неделя въпросите, 
но пък спазват неделно приличие. 
Колко трудно душата се носи,
но пък лесно тъга се съблича. 

 

Просто днес в този град не вали.
Колко странно за всякакви влюбени... 
И насън не боли. Съвсем не боли.
Но пък, колко типично за лудите!... 

 

Лондон 2016'

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??