19.05.2013 г., 10:16 ч.

* * * 

  Поезия
437 0 0

Под дървото на моето детство

всяка нощ събирам звезди -

по тънки сребърни жици

слизат от тъмното,

люлеят се тънко над мен,

а сребърно пеят ветрове,

сто щурчета викат цялата нощ -

вятъра да надсвирят,

сенките да прогонят,

мене да приспят -

всяка нощ под дървото на спомена.


© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??