11.02.2008 г., 15:53 ч.

* * * 

  Поезия
478 0 5
 

ПРИЛИЧНИ

Два кораба вървят

един до друг

и в бурното море пътуват,

а злият вятър само ги следи

и кара страстите им да бушуват.

Два залеза крещят

един към друг

и молят изгрева им да им помогне -

да се прегърнат в тоя зимен студ -

но кой от любовта им ще се трогне...

Какво пък -

някакви си две души,

потънали във мисли романтични,

те имат силата да покорят света -

но си останаха докрай прилични!

 

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??