ПРИЛИЧНИ
Два кораба вървят
един до друг
и в бурното море пътуват,
а злият вятър само ги следи
и кара страстите им да бушуват.
Два залеза крещят
един към друг
и молят изгрева им да им помогне -
да се прегърнат в тоя зимен студ -
но кой от любовта им ще се трогне...
Какво пък -
някакви си две души,
потънали във мисли романтични,
те имат силата да покорят света -
но си останаха докрай прилични!
© Ая Цонева Все права защищены