Една снежинка попадна на нейните устни
Да усетят малко топлина.
Едва усетиха колко са вкусни,
Ледът превърна се във вода.
Всяка следваща намери там смъртта,
Ала местопрестъплението бе невинно.
Йероглиф оставиха като следа,
Сини устни... и никакво червило...
`Евелина_
© Евита Всички права запазени